ANAF dezminte poveștile de pe Facebook: Bătrâna cu urzici - o invenție, evaziunea de 3,18 lei din Club 18 era de fapt de 1.600 lei

1666
5
ANAF dezminte poveștile de pe Facebook: Bătrâna cu urzici - o invenție, evaziunea de 3,18 lei din Club 18 era de fapt de 1.600 lei - perchezitiianafantifraudaconfisc-1427797306.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ANAF consideră că opinia publică este informată defectuos în legătură cu acțiunile de control desfășurate de Direcția Antifraudă, în această perioadă, în vederea întăririi disciplinei fiscale.


După ce, în ultimele zile, a fost pornită o adevărată campanie împotriva ANAF, conducerea Direcției Antifraudă demontează multe din acuzațiile de abuzuri care le-au fost puse în cârcă inspectorilor. Astfel, în ce privește suspendarea activității restaurantului PUB 18 pentru doar 3,18 lei, Serviciul Comunicare, Relații Publice și Mass-Media al ANAF precizează: "Din compararea raportului informativ emis de casa de marcat cu monetarul reprezentând încasările zilei, până la momentul controlului, a rezultat o diferență în minus de 1.596,72 de lei, nu de 3,18 lei. În nota explicativă semnată olograf de barmanul unității este precizat că acesta i-a înmânat administratorului societății «în jur de 1.600 de lei». 


La solicitarea inspectorilor de a prezenta dovada constând în dispoziția de plată, acesta a precizat că nu deține un astfel de document întrucât l-a înmânat administratorului, deși legea prevede că un exemplar al dispoziției de plată trebuie să rămână în unitate. Administratorul societății a venit ulterior controlului, pentru a prezenta dispoziția de plată, într-un singur exemplar, pentru suma de 1.600 de lei". 
În ce privește cofetăria despre care s-a spus că a fost închisă pentru un plus în casă de 1.5 lei, ANAF răspunde: "Despre Cofetăria Codrina din Timișoara s-au publicat știri, din nou fără a ne fi solicitată poziția, prin care a fost prezentată o situație fără corespondență cu realitatea, respectiv suspendarea activității pentru un plus de 1,5 lei în casa de marcat. În fapt, inspectorii DRA Deva nu au verificat deloc activitatea SC Codrina SRL".


De asemenea, în legătură cu materialele apărute în presă legate de confiscarea urzicilor unei bătrâne de către Direcția Antifraudă, reprezentanții ANAF spun că acestea nu sunt reale. "Acest de activități nu intră în sfera acțiunilor întreprinse de DGAF", explică Biroul de presă.


"Linia prioritară de acțiune de DGAF este reprezentată de analiza, investigarea și instrumentarea cazurilor de fraudă fiscală organizată sistematică. În 2014, 90 la sută dintre cazurile instrumentate de Direcția Antifraudă au vizat prejudicii de peste un milion de euro pe dosar, iar, în primele două luni din 2015, procentul dosarelor de peste un milion de euro au reprezentat 87 la sută din totalul sesizărilor penale înaintate organelor de anchetă", se mai precizează în comunicatul de presă.


Comentează știrea

justitiarul
31 martie 2015
Kkatilor !!

Abuz in serviciu !!! Astea sunt cuvintele care descriu activitatea "sobolanilor" de la ANF ... Cel mai bine ar fi ca toti agentii economici sa-si inchida singuri afacerile , sa dea oamenii in somaj si sa vedem atunci pe unde o sa scoata camasa domnii de la finante !! Sa-i plateasca statu !! Astea sunt metode democrate ?? Va spun eu " domnilor " , exact cum s-a intamplat si cu marirea asigurarilor ptr autoturisme se lucreaza si in prezent cu Dumnezeii decla ANF ...adica sunt masuri luate fara cap ,in graba si in nevoia de a acoperi prejudicii aduse tot de javrele de la conducere . De unde sa recupeteze banii ?? Tot de la oamenii obisnuiti care muncesc cu spatele !!

traian
31 martie 2015
minstrul de finante primea prin cimitire pungi cu milioane de euro!!

In timp ce ANAF inchide afaceri pt un plus de 12 bani in gestiune, fostul ministru de finante primea prin cimitire pungi cu milioane de euro. Tara de rahat!!! Avea dreptate Petre Tutea: romania este un popor de idioti!

Ion
31 martie 2015
ANAF

Javre mincinoase si corupte

Lupsa
31 martie 2015
oferta

Cheia succesului sta chiar în mâinile tale!Se caută cat mai multi colaboratori in vederea extinderii unui proiect inedit,proiect ce vizează piața americana de carti electronice.Nu este MLM!Se lucrează comod de acasa ,plata castigurilor realizate fiind garantata prin contract legal.Nu se cere experiența!Aveti încredere,asa cum eu si alte câteva mii de persoane am avut si nu veti regreta!Prioritatea primează!Pentru detalii suplimentare trimiteți text"Info" la [email protected]

ELIZA
31 martie 2015
OPORTUNITATE

Majoritatea oamenilor care nu reușesc să acumuleze suficienți bani pentru a duce viața pe care și-o doresc sunt cei care se lasă cel mai ușor influențați de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6568 secunde