Americanii sunt fascinați de Delta Dunării

275
Americanii sunt fascinați de Delta Dunării - 646x4043-1525430191.jpg

Articole de la același autor

27 de reprezentanți ai unor importanți touroperatori din SUA (agenți de turism, manageri și proprietari) se află, zilele acestea, într-un infotrip în zona litoralului. Aceștia au fost invitați de Invitation Romania, touroperator român specializat pe incoming, iar acțiunea se încadrează în politicile de promovare a tematicilor produsului turistic românesc, derulate cu constanță de către Invitation.


Dintre aceștia, șapte touroperatori americani se vor familiariza cu produsul Delta Dunării, încă inedit pentru multe piețe externe. Delta Dunării va fi promovată de către Invitation Romania în SUA în cadrul unui concept activ ecologic, adaptat la o clientelă de vârstă medie și de peste 60 de ani. Acțiunea se va termina în Tulcea, printr-o conferință de presă care va evalua serviciile și infrastructura produsului Delta Dunării pentru turiștii americani.


"Acest proiect a fost precedat, în prima parte a anului, de infotripuri dedicate piețelor flamandă, franceză și germană. De asemenea, în iunie vom derula un proiect inedit de promovare către rețelele noastre internaționale", subliniază Gheorghe Fodoreanu, președintele Invitation Romania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8528 secunde