Amenzile curg pe litoral. Ce nereguli au găsit inspectorii sanitar-veterinari

250
Amenzile curg pe litoral. Ce nereguli au găsit inspectorii sanitar-veterinari - ansva-1500996273.jpg

Articole de la același autor

Din nou, inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, au desfășurat activități de control în unitățile de producere, prelucrare, depozitare, transport și comercializare a produselor alimentare, aflate în zonele de interes turistic de pe Litoralul românesc, verificând 33 de unități. În urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat neconformități cu privire la comercializarea directă către consumatorul final al produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar; etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare; neîntreținerea în condiții de igienă a spațiilor și a echipamentelor de lucru.

"Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, șase restaurante, un bufet și un magazin alimentar au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 16.000 lei.

Vă reamintim că, ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanța, pune la dispoziția celor interesați numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizări, sau se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor. Acest număr va funcționa în paralel cu numărul Call-center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie", a declarat Geronimo Brănescu, ANSVSA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8828 secunde