Amenzi pentru fațade neîntreținute și mizerie, în stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanță

293

Articole de la același autor

În stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanță, agenții economici se pregătesc de deschiderea noului sezon estival. Se face curățenie, se repară terasele, se construiesc altele noi… Însă nu toți respectă și legea. Polițiștii locali au acordat în numai o zi zeci de amenzi.

"Au fost depistate probleme ce țin de colectarea și ridicarea gunoaielor depozitate necorespunzător, igienizarea și zugrăvirea fațadelor și a zidurilor, neasigurarea unei permanente stări de curățenie în incinta proprietăților, a căilor de acces, a trotuarelor și a spațiilor verzi din jurul incintelor. 53 de abateri de la prevederile legale în vigoare cu privire la menținerea curățeniei și care intră în sfera de competență a Direcției Generale Poliția Locală au fost constatate și au fost emise opt somații cu termen de 24 de ore pentru finalizarea operațiunilor de igienizare începute în timpul controlului efectuat de către polițiștii locali. De asemenea, 31 de persoane au fost invitate în vederea încheierii proceselor verbale de constatare și sancționare a contravenției și au fost încheiate patru note de constatare pentru reprezentanții unor șantiere unde s-au depistat deficiențe și a fost dispus un termen de cinci zile pentru remedierea acestora", precizează reprezentanții Poliției Locale.

În plus, în conformitate cu dispozițiile legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și îmfrumusețare a municipiului Constanța, au fost aplicate 15 amenzi contravenționale, din care șase sancțiuni pentru fațade deteriorate și nouă sancțiuni pentru neasigurarea stării de curățenie, în cuantum de 6.100 lei.

"Pe această cale, facem apel la constănțeni să se alăture demersurilor întreprinse de către Direcția Generală Poliția Locală în ceea ce privește acțiunea de ecologizare desfășurată la nivelul municipiului Constanța și să respecte normele legale în vigoare în ceea ce privește curățenia și protecția mediului. Oricine poate face sesizări la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, 0241/484.205, iar echipajele vor interveni în regim de urgență", mai spun cei de la Poliția Locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.391 secunde