Amenzi de zeci de mii de lei pentru două hoteluri din Neptun

272

Articole de la același autor

După scandalurile de zilele trecute, când mai mulți turiști s-au trezit că nu au unde să se cazeze, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a luat la puricat mai multe hoteluri vechi, care au rămas la stadiul de două stele, unele fiind doar parțial renovate. 


În cursul zilei de ieri, comisarii OPC din cadrul Comandamentului Litoral, însoțiți de președintele ANPC, Ale-xandru Marius Dunca, au ajuns în stațiunea Neptun, unde au verificat hotelurile Romanța și Terra. Au găsit numeroase nereguli, atât în spațiile de cazare, cât mai ales în bucătărie. La Romanța, de altfel, bucătăria unității a fost închisă până la remedierea deficiențelor. 


"Hotelul are nevoie de o reabilitare. Doar zece la sută din totalul camerelor sunt în condiții de două stele, în restul am găsit saltele murdare. În băi, există pericol de alunecare, pentru că nu există covoraș antiderapant. Iar în bucătărie, au fost descoperite 173 de produse fără elemente de identificare", a explicat Alexandru Marius Dunca. 


Amenzile s-au ridicat la 20.000 de lei, câte 10.000 de lei pentru bucătărie și 10.000 de lei pentru spațiile de cazare. 


La Hotel Terra, amenda a fost și mai mare, de 30.000 de lei. "Am găsit elemente depozitate fără etichete de identificare, fără termen de valabilitate. Sper ca aceste amenzi să-i determine pe operatorii economici să respecte legislația în vigoare", a mai spus șeful ANPC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Alex Velea revine în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.563 secunde