Amenzi de mii de lei, la restaurantele de pe litoral

235
Amenzi de mii de lei, la restaurantele de pe litoral - amenzidsp-1502801522.jpg

Articole de la același autor

175 de restaurante, șapte pizzerii, 52 de unități tip fast-food, 15 braserii, 44 de unități tip bufet, 15 baruri, șase snack baruri, trei cantine din tabere școlare, o pensiune, 79 de magazine alimentare, 10 cofetării-pati-serii, 13 laboratoare cofetărie patiserie, nouă rulote, cinci unități comercializare produse congelate, șapte tonete, un depozit alimentar și o unitate de produse congelate de pe litoral au fost verificate de medicii sanitar veterinari, în numai două săptămâni. 


"În urma controalelor, s-au constatat neconformități cu privire la manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, nerespectarea condițiilor de igienă în spațiile de producție, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, depozitarea în condiții necorespunzătoare a acestora, expunerea la vânzare a peștelui în spații necorespunzătoare, valorificarea produselor alimentare cu termen de valabilitate expirat. Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 208.000 lei", a declarat dr. Geronimo Brănescu, președintele ANSVSA. 


Vă reamintim că ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanța, pune la dispoziția celor interesați numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786.577.007, unde se pot face sesizări sau de unde se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor. Acest număr va funcționa în paralel cu numărul Call - Center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3152 secunde