ALERTĂ METEO: SE ÎNRĂUTĂȚEȘTE VREMEA DE AZI, ÎN TOATĂ ȚARA! Ploi, lapoviță, ninsori și viscol

240
ALERTĂ METEO: SE ÎNRĂUTĂȚEȘTE VREMEA DE AZI, ÎN TOATĂ ȚARA! Ploi, lapoviță, ninsori și viscol - lapovita-1512133597.jpg

Articole recomandate

ANM a emis o informare meteo de ploi, precipitații mixte și ninsori, valabilă pentru întreaga țară. De asemenea, a fost emisă și o atenționare cod galben de ninsori și viscol pentru mai multe județe.


ANM a emis o informare meteorologică ploi moderate cantitativ, precipitații mixte, predominant ninsori la munte și intensificări ale vântului, valabilă de la 01 decembrie, ora 21.00 până la 02 decembrie, ora 18.00.

În intervalul menționat vor fi precipitații în majoritatea regiunilor.

În Oltenia, Muntenia, sudul și centrul Moldovei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15...20 l/mp și pe arii restrânse 25...30 l/mp.

În Transilvania și Maramureș, precum și la munte, vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat se va semnala polei.

În nord-estul Moldovei vor predomina ninsorile, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul Moldovei, Dobrogea și Bărăgan, cu viteze de 50...55 km/h, iar la munte, mai ales pe creste, precum și pe litoral, vor fi rafale de 60...70 km/h.

De asemenea, ANM a emis și o atenționare meteo cod galben de ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului și viscol la munte, valabilă pentru 02 decembrie, între orele 01:00 –13:00.

În cea mai mare parte a Carpaților Meridionali și Orientali, precum și în vestul Moldovei vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă local consistent, iar vântul va avea intensificări temporare, viscolind și spulberând zăpada, mai ales în zona înaltă de munte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Noiembrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea azi, la Constanța
Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Social : VREMEA LA CONSTANȚA / VEȘTILE SUNT BUNE!
Marţi, 21 Noiembrie 2017
Stire din Social : Cer senin  și vreme rece, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2863 secunde