ALERTĂ LA O GRĂDINIȚĂ! COPIL UCIS DE MENINGITĂ

1285
ALERTĂ LA O GRĂDINIȚĂ! COPIL UCIS DE MENINGITĂ - copilspital323999001379630014368-1539773025.jpg

Articole recomandate

Alertă la o grădiniță din Sinaia, după ce un copil de patru ani a murit de meningită. Speriați, părinții celorlalți copii nu-i mai trimit pe cei mici la cursuri. Inspectorii sanitari au luat probe din unitatea de învățământ pentru stabili dacă au de-a face cu o epidemie.


Copilul care a murit în această dimineață în București a fost adus inițial la Spitalul din Sinaia cu simptome specifice unei afecțiuni respiratorii. Medicul de gardă i-a sugerat mamei că poate să se interneze cu copilul la secția Pediatrie, dar aceasta a refuzat, potrivit surselor medicale. A revenit după câteva zile pentru că starea copilului se agravase. Așa a ajuns să fie transferat de urgență la un spital din Capitală unde a și murit.


Medicii spun că diagnosticul copilului a fost meningită acută bacteriană.

Un alt copil, tot din Sinaia, a fost internat în stare gravă la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș". În cazul lui, medicii vorbesc despre apă la plămâni, nu meningită.

Din cauza acestor cazuri, părinții din Sinaia sunt speriați și mare parte din ei refuză să-i mai ducă pe cei mici la grădiniță, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4607 secunde