ALERTĂ! COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Zeci de localități fără curent electric și fără apă potabilă

2214
ALERTĂ! COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Zeci de localități fără curent electric și fără apă potabilă - curent-1483685542.jpg

Articole de la același autor

Din cauza vântului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au înregistrat mai multe avarii. Au rămas fără energie electrică mai multe stații și surse de apă, dar și localități întregi.


Potrivit reprezentanților RAJA, astfel de situații se înregistrează în tot județul. La Băneasa, Ostrov și Lipnița, începând cu ora 3,30, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, stațiile de pompare au rămas fără energie. Până în jurul orei 9,00, abonații din cele trei localități vor avea apă la robinete, alimentarea cu apă a acestora făcându-se la ora actuală de la nivelul rezervoarelor.


La Valu lui Traian, de la ora 04,15 stația de pompare aferenta Puțului 4 a rămas fără energie, fiind afectată alimentarea cu apă a Cartierului Nou din localitate.




La Topraisar, începând cu ora 5,30, a fost întreruptă energia la stația de repompare Biruința ce asigură alimentarea cu apă a abonaților din Topraisar. 


La Cumpăna, de la ora 5,49, s-a sistat furnizarea energiei la stația de pompare Bifurcație Cumpăna și toți abonații din localitate au rămas fără apă.


La Negru Vodă, de la ora 6,00 a rămas fără energie stația de pompare din localitate și toți abonații sunt afectați de lipsa apei potabile.


"Asiguram toți consumatorii din localitățile afectate de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stațiile de pompare", explică reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4736 secunde