Alegeți cărțile ca factor de protecție!

177
Alegeți cărțile ca factor de protecție! - alegeticartile1-1565597715.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, aproximativ 5.000 de cărți vor ajunge la turiștii din Vama Veche, care aleg să-și petreacă timpul alocat relaxării citind. "Libris" lansează campania "Cărți cu SPF", prin care își continuă misiunea de încurajare a lecturii, prin oferirea unui volum cadou, oricărui turist care citește pe plajă. Mai mult decât atât, turiștii care vor fi surprinși cu o carte în mână vor fi invitați la cortul librăriei de pe plaja "YoLo" pentru a-și alege titlul preferat. 


"Vara aceasta, recomandăm cărțile ca factor de protecție. Pentru un efect îndelungat, propunem aplicarea zilnică a unui strat generos de pagini citite. Persoanele care vor fi surprinse cu un volum în mână vor fi invitate să se ferească de razele soarelui cu încă o carte, oferită cadou", au declarat reprezentanții librăriei. 


Precizăm că volumele vor fi oferite gratuit, pe baza unui semn de carte oferit de către echipa "Libris", până la data de 11 august.

Cărțile care se vor afla pe rafturile de pe plajă includ titluri aflate în top precum "Povestea Mea" (Michelle Obama), "Sapiens - Scurtă Istorie a Omenirii" (Yuval Noah Harari), "Hoțul de Cărți" (Markus Zusak) sau "Tatuatorul de la Auschwitz" (Heather Morris), dar și multe alte noutăți editoriale. Și copiii își pot alege o carte dintre sutele de titluri dedicate lor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8841 secunde