Alegeri prezidențiale. Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat

114
Alegeri prezidențiale. Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat - 384507-1574588474.jpg

Articole recomandate

Dan Barna, președintele USR, a votat la o secție din municipiul Sibiu. Fostul prezidențiabil a declarat că a votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat și pentru ca România să continue direcția spre Europa.


Dan Barna a precizat la ieșirea din secția de votare că el crede că votul este obligatoriu pentru calitatea de cetățean al României și îi îndeamnă pe toți cetățenii să își exercite acest drept.

"Mi-am exprimat votul necesar și din punctul meu de vedere obligatoriu pentru calitatea de cetățean al României. Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat, am votat pentru ca România să continue direcția spre Europa, direcția spre bunăstare și direcția spre un stat civilizat și un stat modern și doar unul din cei doi candidați oferă această speranță, nu este o garanție, este o speranță. De aceea, îi îndemn pe toți cetățenii ca până la finalul acestei zile să iasă și să voteze pentru că astăzi ștampila aceea mică este forța pe care o avem noi ca societate, să dăm acel mesaj în care vrem să vorbim despre comunitate și vrem să vorbim despre oameni și despre interese particulare", a subliniat Dan Barna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde