Al treilea deces din cauza virusului Covid-19, înregistrat la Constanța

861
Al treilea deces din cauza virusului Covid-19, înregistrat la Constanța - altreileadeces-1586196706.jpg

Articole recomandate

Duminică, 5 aprilie, a fost înregistrat cel de-al treilea deces din județul Constanța, cauzat de virusul Covid-19. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, care era internat la Spitalul de Boli Infecțioase. Acesta a avut contact cu o altă persoană care era infectată. Bărbatul a fost testat pe data de 27 martie și tot atunci a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Din păcate, acesta a decedat din cauza complicațiilor provocate de infecția cu noul coronavirus.



De altfel, numărul deceselor ajunsese, ieri, la închiderea ediției, la 162, cele mai multe fiind în județul Suceava. Alți 179 de pacienți sunt internați în secțiile de Terapie Intensivă ale unităților sanitare din întreaga țară.


Tot ieri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un bilanț de 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19. Din acestea, 406 au fost deja declarate vindecate și externate. 193 de cazuri au fost identificate de duminică până luni.
În județul Constanța, au fost confirmate trei cazuri în doar 24 de ore, numărul total al celor infectați ajungând la 117.

Oricine dorește informații suplimentare privind noul coronavirus le poate afla la linia Telverde - 0800/800.358. Atenție, însă numărul Telverde nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Dacă aveți o urgență sau simptome ale infecției cu Covid-19 trebuie să sunați la numărul unic de urgență 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0336 secunde