Ai drumuri de făcut spre Mangalia sau Techirghiol? Iată cu ce autocare mai poți circula. Operatori care au suspendat cursele!

5313
1
Ai drumuri de făcut spre Mangalia sau Techirghiol? Iată cu ce autocare mai poți circula. Operatori care au suspendat cursele! - transport-1519810595.jpg

Articole recomandate

Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, două firme care efectuează curse pe rutele Constanța - Cumpăna, Constanța - Techirghiol și Constanța Mangalia și-au suspendat activitatea în cursul zilei de astăzi.

Este vorba de societățile Metropolitan și Timona. Ca alternativă, călătorii pot ajunge la Mangalia și în sudul litoralului cu microbuzele firmei Simpatrans.

De asemenea, societatea Transevren efectuează în continuare curse spre Techirghiol, dar și spre localitatea Mihail Kogălniceanu.

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții celor două societăți, autovehiculele de transport circulă în condiții de iarnă.

Comentează știrea

Alina
28 februarie 2018
Nesimtire maxima

Este strigător la cer ce se întâmplă! Catre Ovidiu, Lumina sau Kogălniceanu nicio firma nu efectuează transporturi. Am stat azi aproape 3 ore si am așteptat un autobuz si nimic. Am plecat cu un taxi dar tot drumul mi-am pus întrebarea "de ce nu circula Metropolitan sau Transevren?" În condițiile in care pe sosea se circula destul de bine. Nu se punea problema ca un autobuz sa nu poata circula.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2555 secunde