Agenție SPIT pentru locuitorii din zona de vest a municipiului Constanța

208

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord au la dispoziție o agenție fiscală chiar în apropierea locuinței. De câteva luni, Agenția Fiscală nr. 1, ce își desfășura activitatea la sediul din strada Badea Cârțan nr. 3, s-a mutat în cadrul centrului comercial TOM, zona Carrefour (stand B6b), venind astfel în întâmpinarea locuitorilor din zona de vest a municipiului.


"Pentru a fi mai aproape de cetățeni și pentru a elimina barierele de comunicare, conceptul prezent în organizarea agenției este de tip open space, utilizat de altfel la nivelul Agenției fiscale nr. 6 încă din anul 2017. Recomandăm locuitorilor din cartierele respective și nu numai acestora, să se adreseze agenției fiscale din cadrul centrului comercial Tom, pentru soluționarea diverselor operațiuni fiscale", precizează reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.


Programul de lucru al agenției este lunea, marțea, miercurea și vinerea, între orele 8.30 și 16.30, și joia, între orele 8.30 - 18.30.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5281 secunde