"Aeromania" 2018. Pregătiri pentru show-ul aviatic, de luna viitoare

298

Articole de la același autor

PRIAevents organizează, în perioada 13-15 iulie, evenimentul "PRIA Aviation". 


Având sloganul "Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly", acesta este singurul eveniment de acest gen organizat vreodată în țara noastră, un week-end luxury care va reuni CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației. Altfel spus, aceasta va fi o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România. 


PRIA Aviation va debuta în data de 13 iulie, la ora 11.00, la Aeroportul Tuzla, urmând ca, a doua zi, pe 14 iulie, participanții să ia parte la prestigiosul miting aviatic "Aeromania". 


Cu această ocazie, cei interesați vor putea afla și cât costă să întreții un avion sau să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.
Organizatorii sunt de părere că evenimentul este un prilej bun pentru a scoate încă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii, iar participanții au oportunitatea să stabilească noi legături de business. (M.Ș.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5035 secunde