Activitate suspendată parțial la unități de învățământ din Capitală, din cauza gripei

165
Activitate suspendată parțial la unități de învățământ din Capitală, din cauza gripei - ddd-1581326549.jpg
Un număr de 25 de unități de învățământ din București au luni activitatea suspendată parțial din cauza gripei, informează Inspectoratul Școlar al Municipiului București, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, activitatea este suspendată integral la două unități de învățământ particulare, pentru dezinfecție.

Ministerul Educației și Cercetării a transmis săptămâna trecută o notă către Inspectoratele Școlare Județene/Inspectoratul Școlar al Municipiului București cu măsurile obligatorii pe care unitățile de învățământ trebuie să le aplice pentru prevenirea îmbolnăvirilor în colectivitățile de preșcolari și elevi în contextul epidemiei de gripă.

Potrivit MEC, personalul medical din unitățile de învățământ trebuie să realizeze zilnic triajul elevilor la începutul fiecărui schimb, iar în cazul apariției de minimum trei cazuri de gripă confirmate într-o clasă/grupă de copii cursurile vor fi suspendate la acele clase. În cazul absenței timp de trei zile consecutiv a peste 20% dintre elevii unei unități de învățământ din cauza gripei confirmate, cursurile unității de învățământ se vor suspenda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde