Acțiuni de igienizare și salubrizare, pentru un oraș mai curat

182
Acțiuni de igienizare și salubrizare, pentru un oraș mai curat - actiunideigienizare-1568314763.jpg

Articole de la același autor

Continuă acțiunile de igienizare, deratizare și dezinfecție a platformelor supraterane, realizate de Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și societatea de salubrizare a orașului. 


Echipele de lucrători au acționat, ieri, în zona peninsulară a Constanței și vor continua în toate cartierele orașului. Totodată, angajații societății de salubrizare au igienizat zona Tomis III, faleza Cazino, stațiunea Mamaia,  scările de acces spre plaja Modern. 


În paralel, muncitorii societăților care întrețin spațiile verzi din municipiul Constanța au cosit iarba, au greblat și au strâns resturile vegetale din cartierul Tomis Nord, bulevardul Mamaia (între străzile Ion Rațiu și I.G. Duca), șoseaua Mangaliei (zona Abator), bulevardul Tomis (între străzile Poporului și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța). 
Acțiunile vor continua, astăzi, în cartier Tomis I, pe bulevardul Tomis, între Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și bulevardul Ferdinand, și în parcul Dragoslavele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5513 secunde