Acțiuni de dezinsecție în toate cartierele Constanței

175
Acțiuni de dezinsecție în toate cartierele Constanței - actiunidedezinsectie-1566933596.jpg

Articole de la același autor

Săptămânal se acționează în diverse zone ale Constanței pentru ca locuitorii acestui oraș și turiștii ajunși la mare să aibă parte de un confort sporit și pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor în municipiul Constanța.


În această săptămână se acționează în cartierele Abator, Gară, Poarta 6, Km 4-5, Km 5 ,Viile Noi și CET. Astăzi, echipele vor ajunge în zonele ICIL, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II și Tomis III, iar mâine în zona peninsulară, Inel și I.C. Brătianu. Concomitent, platformele de gunoi sunt stropite împotriva insectelor și sunt igienizate. Până la sfârșitul săptămânii, echipele vor ajunge, din nou, în toate cartierele din oraș. 


Substanțele folosite de Primăria Municipiului Constanța sunt SolfacTrio Ec 200 și Deltatim plus, soluții avizate de Ministerul Sănătății și care au o sferă largă de acțiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (țânțari, muște, căpușe, gândaci, furnici, etc.). Pentru a combate insectele se folosesc 1,5 litri de soluție pentru 100 de litri apă. 


Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele. Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, (paznici, personal de la salubrizare, stații de pompare ape, etc.), aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4916 secunde