Acțiuni de dezinsecție în stațiunea Mamaia și în Constanța

306
1
Acțiuni  de dezinsecție  în stațiunea Mamaia  și în Constanța - stropireinsecte-1432226163.jpg

Articole de la același autor

Lucrătorii din cadrul Primăriei Con-stanța au început acțiunile de stropire a spațiilor verzi din municipiu cu substanțe împotriva insectelor periculoase, cum ar fi căpușele și țânțarii.

Potrivit reprezentanților Serviciului Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecție și Deratizare, astfel de activități se derulează săptămânal, în întreg orașul.

"Săptămânal, încă din luna aprilie, se realizează acțiuni fitosanitare atât în stațiunea Mamaia, cât și în spațiile publice și parcurile din Constanța. Substanțele sunt biodegradabile, nu sunt toxice pentru om sau animalele de companie. Programul după care desfășurăm aceste acțiuni este între orele 8,00 și 16,00, pe domeniul public", a precizat Luiza Pară, inspector în cadrul Serviciului Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecție și Deratizare din cadrul Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

nimenialtu'
30 iunie 2015
musculite pretutindeni

relatati primariei ca in tot orasul e plin de mulsculite sa dea cu atomizatoare si cu otrava ! sa verifice si supravegheze lucratorii care dau cu atomizatoare ca trag otrava s-o vanda si restul completeaza cu APA CHiORA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3968 secunde