Accidente de muncă survenite din pricina gheții

290
Accidente de muncă survenite din pricina gheții - accidente-1485882310.jpg

Articole de la același autor

Alte două accidente de muncă au fost înregistrate, zilele trecute, în județul Constanța. Primul dintre acestea s-a petrecut la o firmă de telefonie mobilă, unde Leonard Carapetru Mihail, în vârstă de 50 de ani, a alunecat pe gheață și a căzut, bărbatul suferind o fractură la piciorul drept. 


Al doilea accident care a intrat în atenția inspectorilor de muncă a avut loc la o firmă din port și s-a soldat, de asemenea, cu pierderea temporară a capacității de muncă a unei lucrătoare. Aici, Aurelia Manac, de profesie operator chimist, a suferit multiple contuzii. După finalizarea încărcării autocisternei cu motorină, femeia a sigilat pe sus cisterna și, deplasându-se pe autocisternă, s-a împiedicat de ranforsarea cisternei și a căzut, suferind multiple contuzii. 


Accidentele sunt în curs de cercetare de către comisii numite de către angajatori. După finalizarea cercetărilor, dosarele vor fi înaintate, însă, pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, ce le va analiza, le va aviza sau în cazul în care s-ar constata că cercetările nu au fost efectuate corespunzător, vor fi dispuse în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completare a dosarelor după caz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde