A început pregătirea plajelor pentru noul sezon estival

260
A început pregătirea plajelor pentru noul sezon estival - ainceputpregatirea-1583357248.jpg

Articole de la același autor

Vremea s-a încălzit și deja ne gândim la vară. Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au demarat pregătirile pentru noul sezon estival.


În cursul zilei de luni, 3 martie, la sediul ABADL a avut loc prima ședință de lucru cu noua conducere a instituției, directorul general Bogdan Bola, numit în data de 24 februarie, și cu participarea conducerii Administrației Naționale Apele Române. Cu acest prilej au fost discutate demersurile pentru sezonul cald. "Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de administrator al plajelor turistice aferente litoralului românesc, a informat deja Unitățile Administrativ Teritoriale că, în perioada 2 martie – 15 aprilie, instituția desfășoară activități specifice de pregătire a sectoarelor de plajă până la deschiderea sezonului estival 2020. Activitățile constau în lucrările de nivelare, degajarea panourilor de stuf, igienizări manual și mecanizate, transportul deșeurilor rezultate la rampele de depozitare, discuire și îndepărtarea nisipului din zona de limitare a plajelor", explică directorul general Bogdan Bola.


Potrivit acestuia, activitățile se desfășoară separate, dar concomitent pe un număr de trei tronsoane cu specific și morfologie diferită. Este vorba despre tronsonul Corbu, Năvodari, Mamaia, Constanța, tronsonul Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla și Costinești, și tronsonul Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9799 secunde