A furat într-o singură noapte...800 de metri de asfalt de pe drum!

772
A furat într-o singură noapte...800 de metri de asfalt de pe drum! - stolenroadinchina-1517644716.jpg

Articole recomandate

Un hoț îndrăzneț a furat într-o singură noapte aproximativ 800 de metri de asfalt de pe un drum din China pentru a-l vinde și a câștiga astfel o sumă de bani, conform unor informații publicate în presa chineză, preluate vineri de AFP.


Locuitorii din localitatea Sankeshu din provincia Jiangsu (est) au fost cei care au telefonat la poliție pe 24 ianuarie pentru a semnala dispariția misterioasă a segmentului de drum, potrivit China News Service.


Sătenii au bănuit inițial că în zonă se efectuau lucrări de reabilitare a căii de acces. Însă, poliția a descoperit curând un alt scenariu: un bărbat închiriase un buldoexcavator cu care a decupat drumul, apoi a încărcat bucățile de pavaj în camioane și le-a vândut unei companii de materiale de construcții, a indicat joi China News Service.


Bărbatul, lipsit de scrupule, a căutat astfel o metodă pentru a face bani. El a văzut în recuperarea și vânzarea asfaltului o bună ''oportunitate comercială'', iar amenajarea unui nou drum în apropiere i-a ușurat ''misiunea''.


''Nimeni nu trecea pe aici. Deci de ce să nu recuperez bucățile de beton pentru a face niște bani?", a declarat bărbatul, potrivit China News Service.


Hoțul a strâns în total 500 de tone de asfalt pe care le-a vândut cu 5.000 de yuani (640 de euro).


Această poveste amuzantă a generat vineri pe rețelele de socializare din China zeci de mii de comentarii. "Sărăcia l-a făcut să devină creativ", a scris pe un ton admirativ un utilizator al platformei de microbloging Weibo. Un alt internaut a fost, însă, mai dur: "Cea mai potrivită sancțiune ar fi aceea de a repara drumul".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Eveniment : Cercetat  pentru că a furat  un telefon mobil
Pagina a fost generata in 0.5931 secunde