A fost furtună în tot județul. 30 de localități nu au nici acum apă potabilă

287
A fost furtună în tot județul. 30 de localități nu au nici acum apă potabilă - codulportocaliuaexpirat139084148-1516347580.jpg

Articole de la același autor

Noaptea trecută, echipele furnizorului de energie au reușit realimentarea cu tensiune a surselor și stațiilor de pompare din localitățile: Cotu Văii, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Mircea Vodă și Satu Nou și s-a reluat furnizarea apei potabile în aceste localități.


Tot noaptea trecută, din cauza vântului s-au înregistrat mai multe avarii la liniile de alimentare cu energie de la nivelul surselor din localitățile: Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Crângu, Urluia, Zorile, Lanurile, Mereni, Osmancea, Ciobănița, Aliman, Vlahii, Viile, Viișoara. 


La ora actuală, la nivelul județului, din cauza lipsei de energie nu se poate furniza apa potabilă în 30 de localități: Crucea, Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Amzacea, Comana, Dumbrăveni, Darabani, Furnica, General Scărișoreanu, Plopeni, Poiana, Siliștea, Tătaru, Topraisar, Țepeș Vodă, Vâlcele, Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Crângu, Urluia, Zorile, Lanurile, Mereni, Osmancea, Ciobănița, Aliman, Vlahii, Viile, Viișoara.


În cursul zilei, sunt șanse ca să fie reluată alimentarea cu energie electrică și cu apă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.673 secunde