150 de lei, taxa pentru eliberarea câinilor de la Ecarisajul Năvodari

342
1
150 de lei, taxa pentru eliberarea câinilor de la Ecarisajul Năvodari - cainiiemigreazaingermaniaepisodu-1349180407.jpg

Articole de la același autor

Revendicarea sau adopția câinilor de către solicitanți se va face pe baza unei declarații-angajament, cu achitarea unei taxe de 150 de lei pentru fiecare câine, care reprezintă cheltuielile medicale și întreținere. Potrivit Regulamentului de desfășurare a activității de ecarisaj în orașul Năvodari, stabilit de Primăria localității, încredințarea câinilor spre adopție se face numai după ce aceștia au fost sterilizați, vaccinați antirabic, deparazitați și identificați. Câinii revendicați nu vor fi sterilizați.

Reîntoarcerea câinilor în zona de unde au fost prinși, la cererea colectivității/grupului local, care își va asuma în scris răspunderea pentru ocrotirea câinilor tratați cu interdicția de a-i lăsa liberi pe domeniul public sau abandona, după achitarea cheltuielilor ocazionate de staționarea în centru. Eliberarea se face după sterilizare, vaccinare antirabică, tatuare.

Comentează știrea

ds
26 noiembrie 2013
dsdsd

150 DE LEI? ATAT CERETI PENTRU UN SUFLET? DE CE NU VA VINDETI COPIII? CA SI ASA , II INVATATI SA UCIDA SUFLETELE NEVINOVATE ... TARAA DE CRIMINALI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.968 secunde