Vreți să arătați mai tinere ? Tratamentul "Dermapen" vă poate ajuta

422
Vreți să arătați mai tinere ? Tratamentul

Articole de la același autor

Toate femeile vor să fie frumoase, chiar și atunci când nu mai au 20-30 de ani. Din păcate, trecerea timpului își pune amprenta asupra noastră, dar, acum, există o mulțime de metode nu doar de a ne înfrumuseța, cât mai ales pentru a estompa ridurile și de a arăta cu cel puțin câțiva ani mai tinere. 


Un astfel de tratament este și "Dermapen", o procedură inovatoare nechirurgicală și minim-invazivă., realizată de specialiștii Centrului Medical "Pozimed" din Constanța. Potrivit acestora, "Dermapen" este un dispozitiv medical folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Acesta folosește un dispozitiv sub formă de stilou, prevăzut cu 12 ace micuțe, detașabile, de unică folosință, care penetrează pielea, cu viteză și adâncime reglabile (de la 0,5 mm, până la 2,5 mm), în funcție de zona tratată și gravitatea leziunilor. 


"Astfel, se creează mici canale care permit pătrunderea substanțelor nutritive, stimulând producerea rapidă de colagen și elastină. De asemenea, vibrațiile de care dispune dispozitivul reduc considerabil senzația de durere și intensifică eficiența tratamentului, prin absorbția crescută a produselor folosite. Tratamentul se bazează pe capacitatea de regenerare a pielii și este utilizat pentru reducerea cicatricilor și ajută la rejuvenarea pielii, prin îmbunătățirea texturii, fermității și a hidratării acesteia", au precizat cadrele medicale. 


De precizat că acest dispozitiv medical produce aceleași efecte cu cele ale laserului fracțional, dar fără riscul de hiper sau hipopigmentare, datorită faptului că nu implică reacții termice (căldură) și este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor. 


În ce situații poate fi utilizată această metodă? "Dermapen"-ul este indicat în tratamentul acneei și al hiperseboreei; micșorarea porilor dilatați; tratarea problemelor de hiperkeratinizare, de tip millia, keratoză pilară; reducerea cicatricilor (post acnee, chirurgicale); estomparea vergeturilor; reducerea ridurilor fine și a cearcănelor; leziuni hiperpigmentare (melasmă, hiperpigmentări postinflamatorii, lentigine) sau hipopigmentare (vitiligo); rejuvenare facială; stimularea foliculului pilos - în alopecie.


Specialiștii afirmă că "Dermapen" este o procedură bine tolerată, care durează circa 20 minute, în funcție de aria și de severitatea leziunilor ce urmează a fi corectate. Tratamentul este nedureros, se realizează de către personal medical specializat, sub anestezie locală topică și permite reluarea rapidă a activității. De reținut, este necesară o perioadă de circa 2 - 8 săptămâni între două ședințe, iar frecvența și numărul ședințelor diferă de la un pacient la altul în funcție de afecțiunea tratată (în medie, fiind necesare cam 3 - 6 ședințe).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.119 secunde