Vrei să donezi sânge dar programul nu-ți permite? Sâmbăta aceasta poți!

164
Vrei să donezi sânge dar programul nu-ți permite? Sâmbăta aceasta poți! - donaresange-1489763591.jpg

Articole de la același autor

Cei care vor să ajute persoanele grav bolnave, care au nevoie de transfuzii de sânge, au oportunitatea să o facă. Iar dacă programul din timpul săptămânii nu vă permite să faceți acest lucru, personalul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS) a decis să lucreze și sâmbăta, pentru a facilita donarea de sânge. 


"Rugăm persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte, astăzi (n.r. - sâmbătă, 18 martie), în intervalul 09:00-13:30 la sediul CRTS, între orele 09:00-13:30. Solicitările de sânge și componentele sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține, în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile. 


Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional. Fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament. Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut, o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge", explică dr. Geandan Memet, director CRTS.


CRTS dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția oamenilor sănătoși, dornici să ajute, donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.558 secunde