VEȘTI BUNE PENTRU BOLNAVI! Imunoglobulina va ajunge, din nou, în spitale

190
VEȘTI BUNE PENTRU BOLNAVI! Imunoglobulina va ajunge, din nou, în spitale - amuritdincauzalipseideimunoglobu-1513337821.jpg

Articole de la același autor

Cele 900 de doze de imunoglobulină pentru imunodeficiență primară au primit certificatul de calitate, conform procedurilor europene și vor fi direcționate într-o primă etapă la spitalele unde există urgențe și mai apoi către unitățile care au solicitat medicamentul.


"Am cerut SC UNIFARM să livreze în regim de urgență aceste doze de imunoglobulină ca să ajungă cât mai repede la pacienți. Producătorul ne-a informat că luna viitoare va mai livra încă 2000 de doze din acest produs", a declarat ministrul Sănătății. Reamintim că, săptămâna trecută au fost livrate către unitățile sanitare peste 2000 de doze de imunoglobulină pentru tratarea cazurilor de urgență din secțiile de Terapie Intensivă și, până la sfârșitul acestui an, vor mai fi trimise către spitale încă 1000 de doze din acest produs. Mai mult, un producător care a ales să părăsească piața din România în luna mai 2016, și-a anunțat intenția de a reveni. Ministerul Sănătății a aprobat prețul pentru imunoglobulina utilizată în tratamentul imunodeficiențelor primare produsă de acest furnizor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5045 secunde