Update. Ministrul Sorina Pintea, vizită inopinată la Spitalul Județean Constanța! Se lasă cu demiteri!

3681
În acest moment,  la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei se află într-un control inopinat Sorina Pintea, Ministrul Sănătății.

Nu este o temă anume. Împreună cu ministrul Pintea este și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

UPDATE - Ministrul Sorin Pintea a vizitat mai multe secții din spital, respectiv Pediatria si Neurologia.

 Unele dintre ele recent renovate, altele aflate într-o stare deplorabilă. Mai exact este vorba de secția de Neurologie unde ministrul a cerut demisia asistentului șef.

Motivul principal este mizeria găsită.

Aici, prosoapele de hârtie erau înlocuite cu prosoape normale, ceea ce nu este corect. De asemenea, era sânge pe suportul de perfuzie.

Așadar s-a cerut demisia asistentului șef de la Neurologie și a asistentei care se ocupa de triajul de la Primiri Urgente, pentru că acolo aparținătorii celor care erau aduși la Urgență așteptau cu orele vești despre bolnavii lor.

Pe de altă parte, ministrul Sorina Pintea a avut cuvinte de laudă despre secția de Pediatrie,  despre care a spus că arată bine.

Cum vizita ministrului nu a fost anunțată, surse care au participat la control au declarat că directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Cătălin Grasa, a ajuns la "spartul târgului".

Mai multe detalii în ediția de mâine a ziarului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7165 secunde