Un sindicalist constănțean a intrat în stop cardiorespirator la negocierile cu ministrul Sănătății

540
Un sindicalist constănțean a intrat în stop cardiorespirator la negocierile cu ministrul Sănătății - poza150796700-1518453661.jpg

Articole recomandate

Un reprezentant al confederației Meridian de la Constanța a intrat în stop cardiorespirator la finalul negocierilor de la Ministerul Sănătății, cu ministrul Sorina Pintea, pe tema acordării sporurilor în contextul schimbărilor legislative.


Valentin Crăciun, în vârstă de aproximativ 60 de ani, este cunoscut cu probleme cardiace.


În sală erau mai mulți specialiști în medicina de urgență, care au intervenit imediat. Secretarul de stat Cristian Grasu, Gheorghe Chiș de la Federația Ambulanța și subsecretarul de stat Tiberiu Brădățan i-au făcut imediat manevre de resuscitare sindicalistului.


Două echipaje de urgență de la SABIF au sosit la minister în câteva minute și au continuat manevrele. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar după resuscitare, potrivit stiri.tvr.ro.


Sindicatele din Sănătate au mers, din nou, luni, la negocieri, la minister, să discute cu ministrul Sorina Pintea despre acordarea sporurilor în contextul schimbărilor legislative.


Sindicaliștii vor să se asigure că niciun angajat din Sănătate nu va primi mai puțini bani după 1 martie, când expiră actualele reglementări referitoare la sporurile din acest domeniu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Sănătate : Yoga reduce depresia și anxietatea
Pagina a fost generata in 0.9128 secunde