Un nou director medical la Spitalului Județean Constanța

2000
2
Un nou director medical la Spitalului Județean Constanța - drbogdanobada-1489497304.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) a anunțat astăzi că începând cu data de 13 martie, dr. Bogdan Obada a fost numit director medical interimar al SCJU "Sf. Apostol Andrei" Constanța. 


Dr. Bogdan Obada va ocupa funcția de director medical interimar până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni.


Dr. Bogdan Obada a terminat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. În noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obada devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului național de rezidențiat, iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgență Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania. 


Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.


În prezent dr. Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.






Comentează știrea

Valentina
14 martie 2017
Un medic de exceptie

Un medic de exceptie. Felicitari!

Dragnea
14 martie 2017
La muncă nu la întins mâna !!!

Alt exemplu de spăgar ! Și asta ca și tasu

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Martie 2017
Stire din Sănătate : Urgența, asaltată de bolnavi
Pagina a fost generata in 1.9811 secunde