Tratamentul cu laser intravenos are rezultate excelente

879
Tratamentul cu laser intravenos are rezultate excelente - laserintravenos-1470573896.jpg

Articole de la același autor

Atrofia parțială a nervului optic este o afecțiune care necesită o abordare specială, ce constă în cursul regulat al tratamentului indicat de medicul curant. Specialiștii de la Institutul tehnico-știin-țific "Microchirurgia Ochiului" menționează că, dacă este necesar, pacientului i se efectuează proceduri complexe conservatoare, pentru tratarea afecțiunii. Indicațiile pentru tratamentul conservator sunt determinate în mod individual. Tratamentul cu utilizarea metodelor fizice, cum ar fi terapia cu laser intravenos, contribuie la o recuperare mai rapidă a pacientului.

"Tratamentul cu laser intravenos, iradierea sângelui, are multiple efecte: analgezic, antiinflamator, vasodilatator, îmbunătățire hemodinamică, activarea metabolismului lipidelor. Tehnologiile moderne dezvoltate și utilizate în Clinica «Microchirurgia Ochiului», precum și o abordare individuală pentru tratamentul fiecărui pacient, pot oferi un ajutor eficient chiar și pentru pacienții la care tratamentul a fost considerat inutil. Individual selectat, complexul tratamentului poate îmbunătăți vederea și, în unele cazuri, crește foarte mult calitatea vieții", explică specialiștii de la Clinica "Microchirurgia Ochiului".

Calificarea medicilor departamentului de tratament conservator și utilizarea tehnologiilor moderne permit obținerea unor rezultate excelente în tratamentul patologiei nechirurgicale a ochiului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6525 secunde