Super desert de toamnă! Dovleac la cuptor, cu miere și nuci
Articole recomandate
Medic: "Modul în care ne raportăm la mâncare este o oglindă a relaţiei pe care o avem cu noi"
13 Aprilie 2024
Transplant hepatic pentru mama a patru copii: "Pacienta nu ştia că are probleme medicale..."
01 Aprilie 2024
Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri emoţionante despre lupta cu cancerul, la o vârstă atât de fragedă
26 Martie 2024
Chit că îl faci pe post de gustare între mese, aperitiv sau chiar și garnitură, măcar o dată să faci un dovleac copt toamna asta!
2. Unge cu miere fiecare felie de dovleac și presară puțină scorțișoară (după gust). Așează feliile de dovleac pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptorul încins.
3. După 30 de minute, presară desupra nucă zdrobită și mai dă la cuptor alte 30-40 de minute sau până furculița pătrunde ușor în miezul de dovleac.
4. Servește dovleacul la cuptor cu miere și nuci imediat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 08 Decembrie 2014
Vineri, 23 Noiembrie 2018
Vineri, 22 Iunie 2018
Joi, 04 Ianuarie 2018
Joi, 12 Octombrie 2017
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Vineri, 17 Octombrie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Marţi, 22 Aprilie 2014