Sulful, element vital în detoxifiere. În ce alimente se găsește

165
Sulful, element vital în detoxifiere. În ce alimente se găsește - sulf-1575535889.jpg

Articole de la același autor

Cu toții căutăm produse care să ne ajute să ne menținem frumusețea cât mai mult timp, iar pe piață găsim tot felul de creme care ne promit marea cu sarea. În farmacii sunt comercializate, la ora actuală, o mulțime de astfel de produse, dar specialiștii susțin că cele pe bază de sulf sunt cele mai bune. 


Dr. Mădălina Tudor, medic dermatolog spune că, datorită abilității sale de a construi și reconstrui colagenul și keratina, sulful ne face părul, unghiile și pielea să stralucească și să radieze de sănătate.


De asemenea, sulful reglează echilibrul sodiu/potasiu din interiorul și din afara celulelor, determinându-le astfel să fie mai permeabile și mai capabile să absoarbă nutrienți și să elimine toxinele. 


"În același timp, sulful ajută la evitarea durerii și a inflamațiilor prin favorizarea eliminării toxinelor în afara celulelor. Așa că, de fiecare dată când toxinele sunt eliminate din celule, este eliminată și o cantitate de sulf care neutralizează toxina. De asemenea, sulful este un element vital în detoxifiere. Înainte de toate, însă, nu uitați că sulful este fundamental pentru frumusețe, întrucât oferă pielii o nuanță plăcută și creează un luciu, care aduce cu sine o anumită aristocrație și eleganță. În natură, sulful este găsit în metilsulfonilmetan, un compus găsit în oceane, apa de ploaie și în tot ceea ce este viu", a afirmat medicul. Precizăm că cele mai bogate alimente în sulf sunt usturoiul, ceapa, ridichile, cartofii, varza, salata verde, castraveții, gălbenușul de ou, carnea slabă de vită, fasolea uscată, peștele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9501 secunde