Start al acțiunii de igienizare a secțiilor, la Spitalul Județean

143
Start al acțiunii de igienizare  a secțiilor, la Spitalul Județean - igienizare-1479833439.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Județean de Urgență a intrat într-un amplu proces de igienizare: se vor vopsi, se vor vărui pereții și se va trece la schimbarea geamurilor, acolo unde situația o impune.

Potrivit directorului unității sanitare, dr. Cătălin Grasa, se va începe cu secțiile Medicală I, Medicală II și Neurochirurgie, urmând ca, mâine, să-i vină rândul Neurologiei.

"Vrem să facem măcar o igienizare în zonele pe care nu am reușit să le reabilităm, pentru a crește condițiile hoteliere, dar și pentru a putea obține, pe viitor, autorizația de funcționare", a declarat managerul Spitalului Județean.

El a mai spus că încă așteaptă un răspuns de la Consiliul Județean Constanța cu privire la investițiile ce țin de partea de renovare și reparare a clădirii și că, până atunci, nu-și permit decât igienizări ale secțiilor. Așadar, la acest moment, s-a înaintat o fundamentare privind renovarea secțiilor și se așteaptă răspunsul CJC referitor la aceste lucrări.

"Trebuie să continuăm lucrările de reparații ale spitalului. Primele pe listă sunt Neurologia, Urologia, farmacia, după care urmează celelalte secții", a precizat directorul SCJU, dr. Cătălin Grasa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6597 secunde