Spitalul Județean Constanța, cel mai mare bloc operator de chirurgie din Dobrogea

289
Spitalul Județean Constanța, cel mai mare bloc operator de chirurgie din Dobrogea - spitaluljudeteanconstanta-1427911534.jpg

Articole de la același autor

Blocul operator al secției de chirurgie generală a Spitalului Județean Constanța, unul dintre ele mai importante departamente medicale a instituției sanitare, va fi inaugurat astăzi. 


Potrivit conducerii Spitalului Județean, după ce se vor face probele pentru instalațiile de climatizare și oxigen, dar și după montarea echipamentelor de chirurgie, sala va fi funcțională. "Sunt cinci săli de operație care vor funcționa la capacitate maximă odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare. Banii utilizați pentru această investiție provin din sumele câștigate în urma procesului cu CJAS Constanța", a precizat Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța. În prezent, secția dispune de toată aparatura necesară pe care conducerea instituției a achiziționat-o încă de anul trecut: endoscoape, electrocautere sau aparatură de imagistică.


În perioada următoare, pe lista secțiilor ce necesită modernizare sau reabilitare se află, potrivit managerului spitalului, și secția de recuperare de la Eforie.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0155 secunde