Se strâng semnături pentru ca Sănătatea să primească mai mulți bani

135
Se strâng semnături pentru ca Sănătatea  să primească  mai mulți bani - sestrangsemnaturi-1441211535.jpg

Articole de la același autor

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) pleacă în cara-vană în întreaga țară pentru a populariza necesitatea unei bune finanțări a sănătății, respectiv cu minimum 6 la sută din PIB.

"Cu ajutorul voluntarilor COPAC, dar și cu cel al medicilor rezidenți și al studenților la Medicină sperăm să strângem cât mai multe semnături pentru a determina autoritățile statului să aloce necesarul de minimum 6 la sută din PIB pentru sănătate", explică Radu Gănescu, președintele COPAC.

Totodată strângerea de semnături de sus-ținere are loc și online, pe site-ul www.copac.ro.

La sfârșitul campaniei, va avea loc o întâlnire la Palatul Parlamentului, unde vor fi prezenți toți parlamentarii care vor susține această inițiativă, precum și oficialii din sănătate.

"Sperăm ca acest demers să coalizeze cât mai mulți pacienți și profesioniști din sănătate. Sperăm că toată lumea a înțeles că doar uniți ne putem arăta forța și putem schimba lucrurile. Fac un apel la toți parlamentarii și în special la parlamentarii medici, să susțină acest demers și să semneze inițiativa parlamentară pentru a obține minimum 6 la sută din PIB pentru Sănătate", a mai spus președintele COPAC. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde