Rampă de 12.000 de euro, amplasată în Spitalul Județean

352

Articole de la același autor

Pentru a facilita accesul persoanelor cu handicap sau a celor care suferă de o dizabilitate temporară în cadrul policlinicii Spitalului Județean Constanța, conducerea instituției a amplasat o platformă mobilă a cărei valoare se ridică la 12.000 de euro.

Managerul Spitalului Județean, Dănuț Căpățână, susține că banii au fost alo-cați din bugetul unității sanitare și că, pe lângă această rampă mobilă, pacienții beneficiază și de o toaletă proiectată pentru persoanele cu handicap.

"Am realizat o platformă mobilă în policlinică, la baza scărilor de interior, și am dotat o toaletă pentru această categorie de pacienți. În cursul săptămânii viitoare, vom facilita și accesul în policlinică al persoanelor cu dizabilități printr-o rampă amenajată pe scările din exterior. Valoarea investiției se ridică la 12.000 de euro, iar banii vin din bugetul spitalului", a precizat Dănuț Căpățână, care susține că astfel de toalete pentru persoane cu handicap sunt disponibile și în secțiile renovate în ultimii ani în cadrul spitalului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6453 secunde