Protocoale pentru urmărirea modului de implementare a noutăților din viitorul contract-cadru

105
1
Protocoale pentru urmărirea modului de implementare a noutăților din viitorul contract-cadru - cnas-1519140597.jpg

Articole de la același autor

CNAS urmează să semneze cu asociațiile de pacienți protocoale de parteneriat pentru urmărirea modului de implementare a noutăților din viitorul contract-cadru și din normele metodologice de aplicare a acestuia, proiecte de acte normative care urmează să intre în vigoare la 1 aprilie, a anunțat președintele CNAS, Răzvan Vulcănescu. "Ne dorim ca asociațiile de pacienți să constituie o "verigă de legătură" între noi și pacienți, care să funcționeze în ambele sensuri: nu doar că prin intermediul asociațiilor să aflăm problemele cu care se confruntă pacienții în tratarea afecțiunilor de care suferă, ci tot prin intermediul lor să transmitem pacienților noutățile din sistemul asigurărilor sociale de sănătate", a declarat Răzvan Vulcănescu, președinte CNAS, potrivit unui comunicat al instituției.


De asemenea, conform sursei menționate, el a invitat asociațiile de pacienți să contribuie în mod constructiv la îmbunătățirea reglementărilor din sistemul de asigurări sociale de sănătate și să semnaleze caselor de asigurări de sănătate neregulile pe care le observă la furnizorii de medicamente, servicii și dispozitive medicale.


Comentează știrea

Cristian
20 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Ultima sansa lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.111 secunde