Program unic de diete personalizate pentru bolile alergice, disponibil la Iowemed

336
1
Program unic de diete personalizate pentru bolile alergice, disponibil la Iowemed - programunicdedieteprofjohngiones-1431871487.jpg

Articole de la același autor

În tratamentul bolilor alergice și dermatologice, alegerea corectă a alimentelor este un factor important în strategia necesară ameliorării pe terme lung a tabloului clinic. Căutarea rețetelor adecvate este însă un proces complicat și predispus la erori, conducând adesea la meniuri dezechilibrate. În cadrul Clinicii Iowemed, pacienții au posibilitatea să beneficieze de un program unic în Europa.

"Planul de dietă este individualizat pentru fiecare pacient și bazat pe principiul unei diete de rotație. În acest fel, se evită apariția unor noi sensibilizări la alimentele consumate. «Food allergy control» este aplicabil și în cazurile de intoleranță la lactoză, fructoză, boala celiacă și infestarea intestinală cu ciuperci. În acest fel, programul nostru de nutriție este conceput special pentru a preveni problemele menționate mai sus. În scurt timp, se poate oferi fiecărui pacient un plan de dietă personalizat, bazat pe propriile necesități. Programul ajută pacienții să aleagă cu precizie alimentele tolerate, contribuind astfel la ameliorarea simptomelor pe termen lung", a explicat dr. John Ionescu, specialist în medicină integrativă, invitat special al Iowemed Constanța.

Metodele sale de tratare a alergiilor și a diferitelor afecțiuni dermatologice sunt recunoscute pe plan internațional. Anual, în clinica sa din Neukirchen sunt tratați peste 1.800 de pacienți. Este membru al Academiei Europene de Alergologie și Imunologie Clinică, al Societății Germane de Toxicologie, al Academiei Americane de Medicină Anti-Aging. 

Comentează știrea

Roxana
17 mai 2015
Oferta de lucru

Toate marile personalități ale lumii și-au dezvoltat obiceiul de a se confrunta cu frica de eșec și de a acționa în ciuda propriei frici – până când obiceiul de a deveni curajoși a devenit o parte integrantă a caracterului lor. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5285 secunde