O șansă la viață pentru nou-născuții de pe secția de Terapie Intensivă

123
O șansă la viață pentru nou-născuții de pe secția de Terapie Intensivă - dispozitivmedical3-1527149126.jpg

Articole de la același autor

Nou-născuții din Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța vor putea fi, în sfârșit, salvați. Recent, ei au primit o șansă în plus la viață, datorită a 450 de părinți și copii inimoși, care au alergat în această primăvară, în cadrul evenimentului "Maratonul Nisipului" din Mamaia.


În urma acestui cros de pe nisip, s-au strâns 15.000 de lei, sumă care a fost dublată de către o companie de telefonie mobilă. La final, banii au fost donați pentru reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța. 


"Suma strânsă a fost folosită pentru a achiziționa un videolaringoscop performant, dispozitiv medical care ne va ajuta să economisim secunde prețioase în timpul manevrelor de intubare a micuților prematuri, aflați în situații medicale critice, la pragul între viață și moarte. Acesta este singurul aparat de acest gen din regiunea de SE a României", a declarat dr. Livica Frățiman, șeful secției Neonatologie din SCJU. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2906 secunde