O CUNOSCUTĂ DOCTORIȚĂ, GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ! CE A SCRIS ÎN BILETUL DE ADIO

3245
O CUNOSCUTĂ DOCTORIȚĂ, GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ! CE A SCRIS ÎN BILETUL DE ADIO - 142752candela-1529317903.jpg

Articole recomandate

Aurelia Minescu, un medic specializat în diabetologie din Brăila, în vârstă de 64 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință, vineri (15 iunie). Femeia ar fi luat o supradoză de medicamente, susțin surse din anchetă. Cel care a găsit-o a fost chiar soțul ei, Bogdan Minescu, cardiolog și fost consilier județean, scrie cancan.ro


Vestea că medicul Aurelia Minescu s-a sinucis i-a șocat pe toți apropiații săi și pe foștii ei pacienți. Femeia era cunoscută drept "cel mai zâmbitor medic din Brăila" și era apreciată de toată lumea. Nimeni nu știe ce a împins-o pe femeie să recurgă la acest gest. Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus la Cimitirul Sf. Maria din Brăila.


"Era o persoană plină de viață, care zâmbea fiecărui pacient. O doctoriță de o amabilitate rar întâlnită", a declarat o femeie care i-a fost pacientă timp de aproape două decenii, potrivit debraila.ro.


Cei care au cunoscut-o pe Aurelia Minescu spun că aceasta ar fi fost măcinată de probleme de sănătate și că ar fi suferit și de depresie. "Problemele de sănătate nu mă mai lasă să continui", ar fi scris medicul în biletul de adio. Femeia ar fi înghițit o supradoză de medicamente. Surse apropiate din anchetă susțin că medicul a lăsat un bilet de adio prin care i-a cerut scuze soțului ei, Bogdan Minescu, și căruia i-a spus că a fost cel mai bun soț, dar că probleme de sănătate nu o mai lasă să continue.


Doctorul Aurelia Minescu se pensionase de doar câteva luni, iar apropiații cred că această schimbare din viața ei ar fi fost greu de suportat și că femeia ar fi zăut în depresie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5138 secunde