"NU MAI FACEM FAȚĂ!" SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE DIN CONSTANȚA, PLIN DE BOLNAVI! GRIPA AH1N1 FACE RAVAGII!

2023
2

Articole de la același autor

Alertă medicală în Constanța! Spitalul de Boli Infecțioase este plin de pacienți cu simptomatologie de gripă Ah1N1, iar medicii spun că nu mai fac față numărului continuu de solicitări. 


"Epidemia este declarată de către DSP. Nu știu dacă au declarat epidemie, dar noi avem spitalul plin de pacienți și nu mai facem față cu locurile", a precizat dr. Stella Halichidis, directorul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. 


Situație similară și la Spitalul Județean Constanța, unde au ajuns zeci de constănțeni cu suspiciune de gripă sezonieră. Conducerea instituției susține că, deși acești pacienți au simptomatologie de gripă, deocamdată nu se pot confirma.


"Direcția de Sănătate se ocupă de probele serologice și așteptăm să se confirme sau să se infirme cazurile prezentate în ultimele 24 de ore la camera de gardă. Ca măsură de siguranță,vom menține accesul limitat pe toate secțiile", a declarat managerul instituției, Dănuț Căpățână. 


Pe de altă parte, conducerea DSP spune că în acest moment sunt centralizate toate datele de la unitățile sanitare din oraș și se recoltează probe. 


"Epidemiologii din cadrul DSP centralizează toate datele și vom transmite rezultatele în cel mai scurt timp", a precizat Cristina Schipor, director DSP Constanța. 


UPDATE - 84 de cazuri, confirmate la Constanța


84 de cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate la Constanța de specialiștii epidemiologi ai DSP. Medicii spun că țin legătura cu specialiștii Ministerului Sănătății și că nu s epune problema unei epidemii de gripă în acest moment.

"Este vorba despre tulpina AH1N1, iar probele de laborator atestă îmbolnăvirea a 84 de pacienți care sunt internați. Acest virus gripa pune în pericol viața pacienților doar dacă aceștia nu se prezintă în timp util la medic", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Loti Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Constanța. 



Comentează știrea

cristi
25 februarie 2016
atentie

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

cristi
25 februarie 2016
acum

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9086 secunde