Nanotehnologia vă tratează afecțiunile pielii

de Cuget Liber Marţi, 22 Octombrie 2019 110
Nanotehnologia este, la ora actuală, una dintre cele mai recomandate proceduri pentru problemele dermatologice. Potrivit dr. Irena Smadea, medic dermatolog, procedura este realizată cu ajutorul unui aparat care declanșează, activează și întreține mecanisme de regenerare și tratare a cicatricilor cauzate de acnee, cicatricilor cheloide, porilor dilatați, vergeturilor, alopeciei, ridurilor. 


„Microperforările se fac cu ace fine, lubrifiate cu o combinație de factori de creștere, care reduc durerea și traumatismele epidermice. Acestea activează mecanismul de autoreparare al pielii, care este responsabil pentru producerea de colagen, fibrină și elastină. Procedura nu necesită anestezie locală”, a precizat medicul.


Apoi, prin canalele de mică dimensiune, rezultate în urma microperforării sunt transportate ingredientele active la nivelul epidermului și dermului. Persoanele care apelează la o astfel de procedură trebuie să știe că beneficiile nanotehnologiei sunt multiple. De precizat că tratamentul este personalizat pentru fiecare problemă dermatologică și pacient în parte.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei