Mister în cazul bebelușilor bolnavi. ANSVSA: Portocalele NU au fost contaminate

246
1
Mister în cazul bebelușilor bolnavi. ANSVSA: Portocalele NU au fost contaminate - porto-1455544071.jpg

Articole de la același autor

Rezultatele probelor făcute la portocale arată că fructele nu au depășit normele de pesticide admise, motiv pentru care se poate considera că nu acestea au cauzat îmbolnăvirea bebelușilor, susține Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.


Bebelușii din Argeș nu s-au îmbolnăvit din cauza portocalelor, arată analizele Autorității Sanitar-Veterinare, făcute pe probe din loturile de citrice ale unui lanț de supermarketuri din Argeș. Răspunsul nu liniștește, însă, pe nimeni pentru că au trecut 12 zile și doi copii au murit la Spitalul Marie Curie, din Capitală, din cauza sindromului hemolitic uremic.


Autoritățile nu pot spune nici acum care este cauza contaminării. Alți zece copii sunt internați pe secțiile de Terapie Intensivă și Nefrologie, cu același diagnostic, iar starea lor se poate schimba de la o zi la alta, spun medicii.


Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din Argeș a demarat, sâmbătă dimineața, 13 februarie, controale în supermarketuri, după ce mai mulți bebeluși au ajuns la spital în stare gravă în Argeș, ulterior fiind transferați la Bucureăti, la Spitalul "Marie Curie".


Unele mame au declarat că ar fi dat copiilor portocale, pe care le-au cumpărat dintr-un lanț de supermarket-uri. 



Comentează știrea

kCPDItCEpRtbnZVvamC
29 aprilie 2016
PrbeMUddlPGS

sdRb9B ezjhkxokpnmp, [url=http://egyvxviaycxj.com/]egyvxviaycxj[/url], [link=http://uehanwbiqhlw.com/]uehanwbiqhlw[/link], http://lqbuazvtfgmo.com/

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Ianuarie 2016
Stire din Sănătate : Miracol la prima atingere!
Pagina a fost generata in 0.8881 secunde