Ministrul Sănătății: Există suspiciuni că și în alte spitale publice sau private se fac decontări duble

217
Ministrul Sănătății: Există suspiciuni că și în alte spitale publice sau private se fac decontări duble - 646x4043-1551441011.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat azi că există suspiciuni ''rezonabile'' că s-ar fi făcut decontări duble atât în spitale private, cât și publice.


"Încă din luna octombrie, împreună cu Ministerul Finanțelor, am demarat un control comun cu CNAS la o serie de spitale atât private, cât și publice, având suspiciuni rezonabile privitor la dublele decontări inclusiv pe zona de abonamente. Ceea ce se întâmplă la acea clinică privată (Sanador - n.r.) este deocamdată cercetat de către organele statului. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar pot să vă spun că există suspiciuni că și în alte zone există aceste probleme", a declarat ministrul Sănătății, la Parlament.

Potrivit presei centrale, există indicii că s-ar fi făcut decontări duble la Clinica Sanador, unde se încasau bani pentru aceleași intervenții atât de la pacienți, cât și de la Casa de Asigurări de Sănătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4852 secunde