Iată care sunt durerile pe care nu trebuie să le ignori

456
Oricine poate trece prin momente în care simte senzația de durere. Fie că este vorba despre o migrenă, durere de stomac sau durere la nivelul toracelui, dacă aceasta apare din senin și persistă mai mult de câteva zile, trebuie să vă adresați medicului. 

Durerile puternice în piept pot ascunde un atac de cord. Dacă sunt însoțite și de senzația de sufocare sau orice altă durere care se manifestă în partea superioară a corpului, este cazul să vă prezentați de urgență la un consult medical. 

Durerile puternice de cap însoțite de probleme vizuale pot semnala un anevrism cerebral. Acest tip de afecțiune poate fi însă confirmată numai după un examen imagistic de tip RMN. În cazul în care simțiți o durere ascuțită în partea dreaptă a abdomenului, însoțită de stare febrilă și vomă, este foarte probabil să suferiți de o criză de apendicită. 

La femei, o altă posibilitate ar fi un chist ovarian. În principiu, nu sunt periculoase și dispar de la sine. Dar dacă unul se rupe, poate cauza dureri teribile. În ambele cazuri, este nevoie de operație de urgență. Apendicele bolnav poate exploda, iar un chist ovarian răsucit poate bloca irigarea cu sânge a ovarului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1942 secunde