Iarna, anotimpul perfect pentru operații estetice

161
Iarna, anotimpul perfect pentru operații estetice - iarnaanotimpulperfect-1416246610.jpg

Articole de la același autor

Intervențiile de chirurgie estetică sunt din ce în ce mai populare, atât la nivel mondial, cât și în România, iar implanturile cu silicon, liposucțiile sau rino-plastiile sunt printre cele mai căutate și cerute astfel de operații.

Românii își doresc să arate din ce în ce mai bine, să se facă remarcați prin modul în care arată, iar pentru mulți dintre ei, chirurgia estetică reprezintă modul prin care visele lor legate de aspectul fizic pot deveni realitate.

Toamna este un anotimp aglomerat în ceea ce privește cererea pentru majoritatea intervențiilor chirurgicale estetice, deoarece oamenii doresc să arate cât mai bine în perioada sărbătorilor. Astfel, își programează din timp operațiile, pentru ca în decembrie să se bucure liniștiți de petreceri și vacanțe. De asemenea, odată cu începerea anului școlar, mamele își pot dedica mai mult timp lor și modului în care arată. Și cum temperaturile încep să scadă vertiginos în lunile de toamnă, recuperarea post-operatorie, când pacientele trebuie să stea în casă, este mult mai ușor de suportat.

"Nu există un anotimp perfect pentru realizarea intervențiilor de chirurgie estetică, acestea putând fi realizate în orice perioadă a anului, în funcție de disponibilitatea și timpul fiecărui pacient în parte. Cu toa-te acestea, putem spune că, din punct de vedere al recuperării post-operatorii, anumite operații sunt mai solicitate în anumite perioade, cum ar fi toamna, iarna și primăvara. Este cazul liposucțiilor și al intervențiilor de mărire a sânilor, când, post-operator, se recomandă pacientelor să poarte haine compresiv-elastice", a declarat dr. Cristian Nițescu, medic primar în chirurgie estetică.

Totodată, potrivit specialiștilor, orice persoană trebuie să țină cont și de o serie de factori atunci când dorește să apeleze la chirurgia estetică. De exemplu, majoritatea procedurilor presupun anumite restricții în timpul perioadei de recuperare, care poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni. Astfel, este posibil ca, post-operator, chirurgul estetician să recomande câteva zile de repaus total, ceea ce înseamnă odihnă la pat și imposibilitatea de a merge la locul de muncă. De asemenea, în timpul perioadei de recuperare, pacienta va avea de cele mai multe ori nevoie de o persoană care să o ajute la îndeplinirea anumitor treburi casnice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Recuperarea după transplantul mamar
Pagina a fost generata in 0.469 secunde