Și țigările cu nicotină lichidă vă afectează sănătatea

133
Și țigările cu nicotină lichidă vă afectează sănătatea - tigari2-1573805887.jpg

Articole recomandate

La ora actuală, în județul Constanța, la fel ca în întreaga țară, există mii de persoane care fumează. Chiar dacă mulți oameni au înlocuit tigările clasice cu nicotina lichidă sau apelează la dispozitive electronice care nu ard tutunul, ci doar îl încălzesc, tot fumat se numește. 


Potrivit medicilor, dispozitivele cu ajutorul cărora utilizatorii inhalează nicotină nu sunt fabricate pe baza unor reglementări bine stabilite, iar specialiștii din domeniul sanitar se tem că persoanele care folosesc țigări electronice se expun unor produse care ar putea dăuna grav sănătății. 


Pentru a clarifica acest aspect, oamenii de știință au realizat un studiu în urma căruia au descoperit că țigările electronice sunt la fel de nocive pentru sănătate precum cele clasice. Astfel, studiul realizat la o universitate din Statele Unite face legătura directă între țigările electronice și afecțiuni precum cancerul, bronșita, astmul sau boli cardiovasculare. 
Tocmai din cauza lipsei unor reglementări clare în privința acestor tipuri de țigări, mai multe țări, printre care Canada, Australia și Singapore, au interzis comercializarea acestor dispozitive, motivul fiind temerile legate de posibilele efecte secundare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7316 secunde