Fostul președinte al Colegiului Medicilor, condamnat

200
1
Fostul președinte al Colegiului Medicilor, condamnat - vasileastrstoae-1501252889.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte al Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă cu fonduri europene. Decizia pronunțată de judecătorii Tribunalului Suceava nu este definitivă și vine după un proces început în urmă cu aproape șase ani, transmite Digi24.ro.


Acuzațiile erau legate de un proiect, finanțat din fonduri europene acordate Universității de Medicină și Farmacie Iași, condusă la vremea respectivă de Vasile Astărăstoae. El ar fi acordat, cu încălcarea unor prevederi, un contract de peste un milion de euro unor companii IT.



Comentează știrea

Român
31 iulie 2017
Despre un român adevărat !

Suferă pentru că a avut curajul să spună adevărul despre excrocii și excrocheriile din sănătate cu privire la efectele negative ale vaccinurilor asupra copiilor, oamenilor și faptul că nu se dă voie părinților să aleagă între : a vaccina ori nu a vaccina copii, unde-i libertatea omului de aș hotărî propria soartă, și nu să hotărască toți : hoții și derbedeii de peste tot, asupra vieții oamenilor! Hoții, derbedeii și pungașii, au ajuns să dirijeze viața și soarta oamenilor și asta pentru că sunt lăsați să facă ce vor ei cu noi oamenii!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8473 secunde