Experiment pentru buzunarul pacienților? Ministerul Sănătății ia în calcul RENUNȚAREA LA COPLATĂ

311
1
Experiment pentru buzunarul pacienților? Ministerul Sănătății ia în calcul RENUNȚAREA LA COPLATĂ - fondsanatate1380823186-1388216357.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a anunțat ieri că se va face o evaluare a rezultatelor obținute prin introducerea coplății, iar dacă "drumul nu a fost bun", probabil se va renunța la măsură și vor fi găsite alte formule. Rezultatele introducerii coplății la externarea din spital vor fi evaluate din 31 ianuarie până în 5 februarie.


"Vom face evaluarea după închiderea anului bugetar. Dacă o să fie în regulă, vom continua. Vom vedea dacă drumul a fost bun sau nu. Dacă nu, probabil că vom renunța și vom încerca să găsim alte formule, poate că introducerea pachetului", a declarat Nicolăescu, citat de Mediafax. Potrivit acestuia, analiza va fi făcută în funcție de mai mulți factori, printre care și tipul spitalului, informează cotidianul.ro.


Coplata la externare este prevăzută în Contractul cadru privind acordarea asistenței medicale în perioada 2013-2014, valoarea acesteia fiind stabilită de către fiecare spital în parte, dar nu la mai puțin de cinci lei și nu mai mult de 10 lei.




Comentează știrea

noni
28 decembrie 2013
....

Sa ia in calcul si renuntarea a 300 de paraziti din parlament si senat care incarca inutil aparatul bugetar. Cred ca lor le e bine, noua insa nu.

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Sănătate : O nouă taxă pentru pacienți
Pagina a fost generata in 1.1309 secunde